Partenamut verlengt samenwerking met Ketchum

Een verhaal van lange duur voor Partenamut en Ketchum! Na een pitch heeft Partenamut besloten zijn vertrouwen in communicatiebureau Ketchum te hernieuwen voor PR in Franstalig België, waar het ziekenfonds actief is.

Partenamut is al 2 jaar contractueel verbonden met Ketchum en heeft na afloop van een aanbestedingsprocedure besloten de samenwerking met het communicatiebureau Ketchum Brussels te verlengen. Het bureau zal nog 4 jaar strategische PR- diensten blijven leveren aan de mutualiteit.

"Wij zijn zeer tevreden over het werk van het Ketchum-team", zegt Valérie De Keyser, Public Relations Manager bij Partenamut. "Zowel wat betreft hun kennis van het medialandschap, met name in het Franstalige deel van het land, als wat betreft hun strategisch advies over de integratie van onze bedrijfsboodschappen in de productcommunicatie. We zijn dan ook erg blij dat we deze samenwerking vandaag kunnen voortzetten!"

Jeroen Fermie, managing director van Ketchum Brussels, was al even positief: "Partenamut is een klant waar we bijzonder enthousiast over zijn omdat deze actief is op het kruispunt tussen gezondheid en financiële dienstverlening, twee sectoren waar Ketchum zijn expertise op richt. Wij zijn ook verheugd over de verlenging van de samenwerking omdat die opnieuw een blijk van vertrouwen is in de kwaliteit waar ons team voor staat."

Voor meer informatie over Ketchum Brussels: www.ketchum.be
Eva Larsimont – eva.larsimont@ketchum.com – +32 498 47 07 93

Over Ketchum
Ketchum, winnaar van 131 Cannes Lions, is het meest creatief bekroonde agentschap in onze branche. We zijn zowel mens- als bedrijfsgericht, empathisch en intelligent. Als wereldwijd communicatieadviesbureau combineren we de diepgaande sector- en gespecialiseerde expertise van een boutique-agentschap met een wereldwijd bereik, om onverwachte connecties te maken die leiden tot duurzame relaties en werk dat ertoe doet. Voor meer informatie over Ketchum, een onderdeel van de Omnicom Public Relations Group, kunt u terecht op www.ketchum.com.

Over Omnicom Public Relations Group
Omnicom Public Relations Group is een wereldwijd collectief van drie van de beste public relations-agentschappen ter wereld en gespecialiseerde bureaus op het gebied van o.a. public affairs, wereldwijde gezondheidsstrategie en change management. Als de grootste groep communicatieprofessionals ter wereld leveren onze medewerkers expertise aan bedrijven, overheidsinstellingen, NGO's en non-profitorganisaties in verschillende sectoren. Omnicom Public Relations Group komt haar belofte aan klanten na door een niet aflatende focus op talent, voortdurend streven naar innovatie en een cultuur die samenwerking ademt. Omnicom Public Relations Group is onderdeel van het Communications Consultancy Network, een divisie van Omnicom Group Inc. (NYSE: OMC).

Over Omnicom Group Inc.
Omnicom Group Inc. (NYSE: OMC) (www.omnicomgroup.com) is een toonaangevend wereldwijd bedrijf op het gebied van marketing- en bedrijfscommunicatie. Omnicoms netwerkmerken en talrijke gespecialiseerde bedrijven leveren reclame, strategische mediaplanning en -inkoop, digitale en interactieve marketing, directe en promotionele marketing, public relations en andere gespecialiseerde communicatiediensten aan meer dan 5.000 klanten in meer dan 70 landen. Volg ons op Twitter voor het laatste nieuws.

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Ketchum news

Ketchum is an international PR consulting agency, located in Brussels, with a focus on corporate clients. We offer you communication solutions with a twist: creative and out of the box. If you’re looking for fresh and new ideas to solve topical problems, Ketchum is your perfect match.  

Neem contact op met

Scheldestraat 122 1080 Brussel